Menu Sluiten

Koekjes Overgieten

Machinebouw voor voeding- en pharma-industrie.

Wat we niet hebben,… vinden we uit

Al meer dan twintig jaar is dat ons motto. We leerden dat niet alleen de kwaliteit van onze machine van cruciaal belang is, maar ook haar compatibiliteit met uw systemen. Daarom denken we met u mee. Hier kiest u geen machine zoals ze in de catalogus staat. Nee, wij ontwikkelen een toepassing die volledig bij uw productieprocessen past en die we naadloos integreren.

Vanaf het eerste ontwerp, over de ontwikkeling en de installatie, tot het onderhoud van de machine: we stáán er voor u. Want bij BETEC stellen we u en uw gebruiksgemak voorop.

Snelle service

Uw tweede vertrouwenspijler naast onze gepersonaliseerde engineeringoplossingen? Onze bijzonder snelle service. Want tijd is geld – zeker de úwe. Kampt een van uw BETEC-machines met een defect? Dan herstellen onze ervaren technici uw machine zo snel mogelijk, zo verliest u amper kostbare tijd. Dat is een BETEC-eigenschap die een absolute meerwaarde biedt, als we onze klanten mogen geloven. (En dat doen we.)

Hechte band

De derde sterkte? De hechte band die we samen opbouwen. Dankzij onze gepersonaliseerde aanpak, kennen we uw productieprocessen en machines van a tot z. Treedt er een probleem op? Hebt u een vraag over de werking? Denkt u aan een uitbreiding? Wij bieden u de beste oplossing!

31076043107604

More info

tags: Machines Voedingsindustrie – Engineering Voedingsindustrie – Productie Machines Voedingsindustrie – Machines Voor Chocolade – Machines Voor Bakkerij – 

Wenst u meer info over koekjes overgieten kijk dan vlug op https://www.betecnv.be | Koekjes Overgieten

engineering | Productieproces | Chocolade | Voedingsindustrie | Intern Transport | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Koekjes overgieten

nl en fr es de home over ons producten industrieel artisanaal producten overzicht beantobar machines meettoestellen contact blog events videos vacatures artisanale machines terug naar overzicht industrile machines de artisanale machines van prefamac chocolate machines vervullen dezelfde functies als de industrile machines koekjes overgieten offerte aanvragen Voor kleinere volumes maar gebouwd met dezelfde hoogwaardige onderdelen als de professionele machines die draaien. Ze zijn even duurzaam en gebruiksvriendelijk. Uiteraard biedt prefamac ook voor deze machines een uitstekende service na verkoop. De artisanale machines zijn ontworpen om vlot gekoppeld te worden tempereermachines of mouleermachines gecombineerd met overtrekbandjes een truffeltop of een afschraper ze zijn bij uitstek geschikt voor het echte vakmanschap bij chocolatiers of bij artisanale koekjesmakers op evenementen en beurzen in chocoladeacademies of in opleidingsinstituten ze nemen een beperkte ruimte in zijn compact en.

toepassingen smelten tempereren en gieten overtrekken van gekoelde vullingen automatisch vormen vullen en afstrijken verschilferen in verschillende vormen en diktes koelen van pralines en pralinevullingen werken met chocolade tempereren vormen en gieten koelen enroberen over mol dart nl language nederlands nl franais fr english en deutsch de inloggen gebruikersnaam wachtwoord ingelogd blijven registreren wachtwoord vergeten winkelmand machines verpakkingen vormen toebehoren nieuwtjes en activiteiten nieuw gebouw en showroom machines staniolmachine bean to bar drageerketels koeling gietmachines machines op maat overtrekmachines schilfermachines smeltbakken smeltketels warmtekasten zwiermolens verpakkingen verpakking voor logopralines bedrukte zakken verpakking op maat aluminium velletjes blisters doosjes luchtkussentjes schaaltjes vormen praline vormen magnetische vormen holgoedvormen polyvormen ijsvormen siliconen vormen decoratie toe.

Bericht over Koekjes overgieten

home over ons bakkerijpatisserie inspiratie horeca cookies beurzen contact nl en fr pastry solutions uit de galerij onze basis uw gemak uw creativiteit abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates amp promos voor inspiratievideos klik hieronder op onze youtube link abonneer hier wie zijn we starter van het jaar passo pastry solutions is een jong belgisch bedrijf opgestart . ontstaan uit eigen behoefte bieden wij op heden een nieuw en innovatief product. passo biedt u de mogelijk om snel efficieumlnt en creatief uw aanbod in patisserie te verrijken. Door middel van kant en klare interieurs krokante bodem biscuit cake cremeux compote coulis hebt u de ideale basis om van te vertrekken voor het creeumlren van heerlijke taarten en gebak Toekomstmogelijkheden koekjes overgieten Sinds spelen wij ook in op de horeca waar we tal van mogelijkhed.