Menu Sluiten

Multihead Weegsysteem

Machinebouw voor voeding- en pharma-industrie.

Wat we niet hebben,… vinden we uit

Al meer dan twintig jaar is dat ons motto. We leerden dat niet alleen de kwaliteit van onze machine van cruciaal belang is, maar ook haar compatibiliteit met uw systemen. Daarom denken we met u mee. Hier kiest u geen machine zoals ze in de catalogus staat. Nee, wij ontwikkelen een toepassing die volledig bij uw productieprocessen past en die we naadloos integreren.

Vanaf het eerste ontwerp, over de ontwikkeling en de installatie, tot het onderhoud van de machine: we stáán er voor u. Want bij BETEC stellen we u en uw gebruiksgemak voorop.

Snelle service

Uw tweede vertrouwenspijler naast onze gepersonaliseerde engineeringoplossingen? Onze bijzonder snelle service. Want tijd is geld – zeker de úwe. Kampt een van uw BETEC-machines met een defect? Dan herstellen onze ervaren technici uw machine zo snel mogelijk, zo verliest u amper kostbare tijd. Dat is een BETEC-eigenschap die een absolute meerwaarde biedt, als we onze klanten mogen geloven. (En dat doen we.)

Hechte band

De derde sterkte? De hechte band die we samen opbouwen. Dankzij onze gepersonaliseerde aanpak, kennen we uw productieprocessen en machines van a tot z. Treedt er een probleem op? Hebt u een vraag over de werking? Denkt u aan een uitbreiding? Wij bieden u de beste oplossing!

31076043107604

More info

tags: Machines Voedingsindustrie – Engineering Voedingsindustrie – Productie Machines Voedingsindustrie – Machines Voor Chocolade – Machines Voor Bakkerij – 

Wenst u meer info over multihead weegsysteem kijk dan vlug op https://www.betecnv.be | Multihead Weegsysteem

Productieproces | Voedingsindustrie | Engineering | Chocolade | Automatisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Multihead weegsysteem

professionele kwaliteit uitstekende service m.vanhemensbvba.com nl fr en weeg en verpakkingssystemen infovanhemensbvba.com tel fax bergstraat kluisbergen wie zijn we wat doen we nieuws producten merken videos vraag info contact wie zijn we het bedrijf werd in door jacques vanhemens en zijn echtgenote opgericht als familiebedrijf onder de naam himpe j multihead weegsysteem brengt meer op De eerste activiteiten van de firma himpe j. Beperkten zich tot de verkoop van mechanische weegtoestellen voor de aardappelverpakkers. In werd de vennootschapsvorm vanhemens bvba aangenomen en kwamen kristine vanhemens en johan vanhemens als zaakvoerders het bedrijf vervoegen. Met de snelle opmars van de consumenten retail verpakking werd het machinegamma gestadig uitgebreid met o.a Extra uitleg over multihead weegsysteem Elektronische weegtoestellen verpakkingsmachines enz. Vanaf begin jaren rsquo werden ook combinatie multihead wegers en verticale vul vormen sluitmachines toegevoegd. Tot ca bestond het clieumlnteel hoofdzakelijk uit de agf sector aardappel.

.

Gegevens over Multihead weegsysteem

.