Menu Sluiten

Machines Overgieten Voedingsindustrie

Machinebouw voor voeding- en pharma-industrie.

Wat we niet hebben,… vinden we uit

Al meer dan twintig jaar is dat ons motto. We leerden dat niet alleen de kwaliteit van onze machine van cruciaal belang is, maar ook haar compatibiliteit met uw systemen. Daarom denken we met u mee. Hier kiest u geen machine zoals ze in de catalogus staat. Nee, wij ontwikkelen een toepassing die volledig bij uw productieprocessen past en die we naadloos integreren.

Vanaf het eerste ontwerp, over de ontwikkeling en de installatie, tot het onderhoud van de machine: we stáán er voor u. Want bij BETEC stellen we u en uw gebruiksgemak voorop.

Snelle service

Uw tweede vertrouwenspijler naast onze gepersonaliseerde engineeringoplossingen? Onze bijzonder snelle service. Want tijd is geld – zeker de úwe. Kampt een van uw BETEC-machines met een defect? Dan herstellen onze ervaren technici uw machine zo snel mogelijk, zo verliest u amper kostbare tijd. Dat is een BETEC-eigenschap die een absolute meerwaarde biedt, als we onze klanten mogen geloven. (En dat doen we.)

Hechte band

De derde sterkte? De hechte band die we samen opbouwen. Dankzij onze gepersonaliseerde aanpak, kennen we uw productieprocessen en machines van a tot z. Treedt er een probleem op? Hebt u een vraag over de werking? Denkt u aan een uitbreiding? Wij bieden u de beste oplossing!

31076043107604

More info

tags: Machines Voedingsindustrie – Engineering Voedingsindustrie – Productie Machines Voedingsindustrie – Machines Voor Chocolade – Machines Voor Bakkerij – 

Wenst u meer info over machines overgieten voedingsindustrie kijk dan vlug op https://www.betecnv.be | Machines Overgieten Voedingsindustrie

engineering | Productieproces | Automatisatie | Intern Transport | Voedingsindustrie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Machines overgieten voedingsindustrie

machines voor de chocoladeverwerking en voedingsindustrie terug naar overzicht overgietlijn de machine heeft een oplegtafel met een kettingtransport die word vervolgd door een overgiet en afschraapsysteem machines overgieten voedingsindustrie zijn in trek Het afschraapsysteem is voorzien van elektrisch verwarmde afschraapmessen waarvan men de temperatuur afzonderlijk kan instellen. De hoogte van de schraapmessen kan men manueel in stellen zo dat men altijd propere vormen krijgt na het overgieten met chocolade. Onder dit afschraapsysteem kan een wielmachine of een tempereermachine geplaatst worden. Na het afschraapsysteem word een afneem gedeelte geplaatst. De machine word volledig gebouwd uit roestvrije materialen. De sturing van de machine gebeurt met behulp van schakelknoppen Informeer je over machines overgieten voedingsindustrie Belgian chocolates technology slachthuisstraat bus b turnhout belgium tel fax bctnvbctnv.be www.bctnv.be .

.

De discipline van Machines overgieten voedingsindustrie

.