Menu Sluiten

Machines Overtrekken Voedingsindustrie

Machinebouw voor voeding- en pharma-industrie.

Wat we niet hebben,… vinden we uit

Al meer dan twintig jaar is dat ons motto. We leerden dat niet alleen de kwaliteit van onze machine van cruciaal belang is, maar ook haar compatibiliteit met uw systemen. Daarom denken we met u mee. Hier kiest u geen machine zoals ze in de catalogus staat. Nee, wij ontwikkelen een toepassing die volledig bij uw productieprocessen past en die we naadloos integreren.

Vanaf het eerste ontwerp, over de ontwikkeling en de installatie, tot het onderhoud van de machine: we stáán er voor u. Want bij BETEC stellen we u en uw gebruiksgemak voorop.

Snelle service

Uw tweede vertrouwenspijler naast onze gepersonaliseerde engineeringoplossingen? Onze bijzonder snelle service. Want tijd is geld – zeker de úwe. Kampt een van uw BETEC-machines met een defect? Dan herstellen onze ervaren technici uw machine zo snel mogelijk, zo verliest u amper kostbare tijd. Dat is een BETEC-eigenschap die een absolute meerwaarde biedt, als we onze klanten mogen geloven. (En dat doen we.)

Hechte band

De derde sterkte? De hechte band die we samen opbouwen. Dankzij onze gepersonaliseerde aanpak, kennen we uw productieprocessen en machines van a tot z. Treedt er een probleem op? Hebt u een vraag over de werking? Denkt u aan een uitbreiding? Wij bieden u de beste oplossing!

31076043107604

More info

tags: Machines Voedingsindustrie – Engineering Voedingsindustrie – Productie Machines Voedingsindustrie – Machines Voor Chocolade – Machines Voor Bakkerij – 

Wenst u meer info over machines overtrekken voedingsindustrie kijk dan vlug op https://www.betecnv.be | Machines Overtrekken Voedingsindustrie

engineering | Voedingsindustrie | Automatisatie | Intern Transport | Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Machines overtrekken voedingsindustrie

toepassingen smelten tempereren en gieten overtrekken van gekoelde vullingen automatisch vormen vullen en afstrijken verschilferen in verschillende vormen en diktes koelen van pralines en pralinevullingen werken met chocolade tempereren vormen en gieten koelen enroberen over mol dart nl language nederlands nl franais fr english en deutsch de inloggen gebruikersnaam wachtwoord ingelogd blijven registreren wachtwoord vergeten winkelmand machines verpakkingen vormen toebehoren nieuwtjes en activiteiten nieuw gebouw en showroom machines staniolmachine bean to bar drageerketels koeling gietmachines machines op maat overtrekmachines schilfermachines smeltbakken smeltketels warmtekasten zwiermolens verpakkingen.

machines voor de chocoladeverwerking en voedingsindustrie terug naar mouleer en machines overtrekken voedingsindustrie leverancier tempereermachines mbt met grill en transport mouleer en tempereermachine op de machine mbt is een grilleband geplaatst die de mogelijkheid heeft om alle producten met chocolade te overtrekken. De grilleband is voorzien van een afblaassysteem een ontstaarter en alle toebehoren voor het cre ren van een chocoladebad en een chocoladegordijn. De snelheid van de grillenband en de ventilator van het afblaassysteem is regelbaar bekijk onze keuze in machines overtrekken voedingsindustrie Om het geheel op temperatuur te houden zijn er twee regelbare verwarmingsstralers en een plastic kap voorzien. De constructie is vervaardigd uit roestvrij staal. De bediening van de grilleband gebeurt op de mbt en alle motoren en sturingen zijn in de tempereermachine ge ntegreerd. De sturing gebeurt door middel van schakelknoppen. Door deze optie wordt deze tempereermachine een echte overtreklijn. Belgian chocolates technology slachthuisstraat bus b turnhout belgium tel fax bctnvbctnv.be www.bctnv.be .

Informatie over Machines overtrekken voedingsindustrie

.